Intuïtieve brief/ intuïtieve videoboodschap: bij het schrijven van een intuïtieve brief of het maken van een videoboodschap stem ik me af op jouw energie en op de vraag die jij wil hebben. Vragen hierbij kunnen heel divers zijn. Van Wat kan ik doen om me gelukkiger te voelen? tot Hoe kan ik beter voor mezelf opkomen? Het is ook mogelijk een intuïtieve boodschap aan te vragen zonder dat je een specifieke vraag hebt. Dan stem ik me af op jouw energie en komt er een open boodschap.

Kosten: €30,-

Fluistersessie: tijdens een fluisterconsult stem ik me af op het onderbewuste van je kind of jouzelf. Ik krijg dan als het ware het filmpje van iemand anders in mijn hoofd te zien. Ik vertel wat ik zie en heb het liefst zo weinig mogelijk voorinformatie. Natuurlijk kun je tijdens het fluisteren ook de vragen stellen die je graag beantwoord wil hebben.

Ouders komen vaak met vragen als Waarom slaapt mijn kind slecht en wat kunnen we daar aan doen? of Waar komt dit specifieke gedrag van mijn kind vandaan?

In fluistersessies met volwassenen komen vragen aan bod als Is dit werk nog wel iets voor mij? en Wat heeft onze relatie nodig?  

Voor het fluisteren met kinderen hoeft je kind niet zelf aanwezig te zijn. Een foto waar hij of zij alleen op staat is al voldoende. Voor een fluistersessie kun je een afspraak maken in mijn praktijk, maar het is ook mogelijk om een beeldbelafspraak te maken.

Kosten:
€80,- voor een sessie van een uur
€110,- voor een sessie van anderhalf uur, bijvoorbeeld als je me met
2 kinderen wil laten fluisteren of graag langer de tijd wil hebben

K&R energiesessie: in een Kracht & Rust-energiesessie verbind ik me vanuit mijn hartsenergie met jouw energie. Je voelt daardoor meer rust en laadt jezelf weer op.

Kosten:
€20,- voor een sessie op afstand van 15 minuten
€40,- voor een sessie in mijn praktijk van 30 minuten

K&R traject: vind jouw innerlijke Kracht & Rust met dit traject.

Kosten: €270,-

Kennismakingsgesprek: wil je nog wat meer informatie of heb je vragen over jouw specifieke situatie, dan kun je altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend, telefonisch kennismakingsgesprek van 30 minuten (hier zijn natuurlijk geen kosten aan verbonden).

 

Voor vragen stuur me een e-mail of bel me op 06-30508688