Onder al dat denken en piekeren

Fluistert iets in jou heel zacht

Onder alles wat er lijkt te zijn

Ligt in de Rust jouw innerlijke Kracht

 

 

Staan jouw gedachten altijd “aan”? Kun je niet stoppen met piekeren? Loop je er tegenaan, dat het gepieker jou soms best belemmert in je “gewoon gelukkig voelen”?

Mijn pad was de afgelopen jaren best pittig op het gebied van gezondheid. Daardoor was het ook mentaal vaak zwaar voor me. Ik klom elke keer wel weer omhoog uit het dal, maar zodra er lichamelijk weer iets niet goed ging, viel ik ook mentaal weer naar beneden.

Tot ik in juli 2019 op vakantie in Frankrijk een inwendige bloeding kreeg en nog net op tijd geopereerd kon worden. Het dal waar ik toen in viel, was dieper dan ooit. Tot ik besefte, dat dit de ultieme kans was om juist nu goed voor mezelf te zorgen en mijn kracht te vinden. Ik begon stapje voor stapje op mezelf toe te passen wat ik het jaar daarvoor in de opleiding Breinoptimalisatie geleerd had. Dit heeft me geholpen om mijn mentale rust weer te vinden en in die rust mijn kracht te voelen.

Nu begeleid ik met mijn kennis, vaardigheden en eigen ervaringen anderen op hun pad naar innerlijke Kracht & Rust. Ik zet het fluisteren hiervoor in en combineer dit met de kennis die ik heb over de werking van het brein in relatie met het lijf. Ook gebruik ik hierbij mijn energie en intuïtie.

Het Kracht & Rust traject wat ik je hierbij aan wil bieden, ziet er als volgt uit:

1e sessie:
fluistersessie, wat wil jouw onderbewuste je vertellen en waar loop je in je leven tegenaan?
– ik reik je handvatten aan  om meer in je rust te komen
– ik leg een stuk theorie uit over de werking van je brein

2e sessie:
K&R energiesessie
– we maken samen jouw plan voor de komende 21 dagen, waarmee je thuis aan de slag gaat

3e sessie:
– hoe is het afgelopen weken gegaan, hoe ga je verder en wat wil  je anders gaan aanpakken in je leven?
– ik geef je handvatten in een intuïtieve brief, die ik vooraf aan deze sessie voor jou heb geschreven

– Tussen de sessies door kun je me via whatsapp altijd een berichtje sturen met vragen of voor overleg.

 

 

 

Voor vragen stuur me een e-mail of bel me op 06-30508688