Ik ben Karin Rossen, 45 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen van 15 en 12 jaar. Naast mijn praktijk ben ik werkzaam op een basisschool. Na zo’n 19 jaar voor de klas te hebben gestaan, begeleid ik sinds een paar jaar beelddenkende, hooggevoelige kinderen.

11 Jaar geleden heb ik de cursus Babyfluisteren gedaan bij De Zomerhof. Altijd als ik Derek Ogilvie als fluisteraar op tv zag dacht ik als je dat toch eens zou kunnen. Toen ging ik er nog vanuit dat het iets was wat je nu eenmaal wel of niet kan. En ik schaarde mezelf onder de mensen die daar geen aanleg voor hadden. Toch bleef het me trekken en na een zoektocht op internet kwam ik bij De Zomerhof terecht. Daar gingen ze er vanuit dat ze iedereen konden leren fluisteren. Dus op naar Haaksbergen (inmiddels zit de Zomerhof op een andere locatie). En bleek ook ik het inderdaad te kunnen leren.

In eerste instantie was ik niet van plan het fluisteren heel actief in de praktijk te brengen. Het leek me gewoon leuk om te kunnen, ook met onze eigen kinderen. Maar na met de kinderen van vriendinnen gefluisterd te hebben en daarbij best positieve reacties te krijgen, kwamen er via via toch steeds meer mensen op mijn pad die mij graag met hun kind wilden laten fluisteren.

In 2019 kwam de opleiding Breinoptimalisatie op mijn pad. Dit is een mooie aanvulling gebleken in het begeleiden van zowel volwassenen als kinderen.

Zo is mijn praktijk tot stand gekomen. Oorspronkelijk onder de naam Kids InSight, maar omdat ik steeds vaker volwassenen begeleid, heb ik de naam veranderd in Karin Rossen – praktijk voor innerlijke Kracht & Rust.

Wil je meer informatie?

Stuur me een e-mail. Of bel met: 06 305 086 88.