Ik heb een intuïtieve brief van Karin gehad en wat was deze treffend, het raakte me enorm omdat het de kern van mijn vraag raakte en het mij weer dat zetje geeft om ervoor te gaan. Echt een aanrader als je vast zit of een vraag hebt om dan een brief aan te vragen, dankjewel Karin.
Paula Brand-Jaspers 20-5-2020

Zit je met een wezenlijke vraag? Wil je een diep inzicht in jezelf en vanuit een hoger perspectief antwoorden ontvangen? Dan is Karin degene waar je moet zijn. Zuiver, helder en to the point.
-Sjaak Groenewoud 11-5-2020

Karin heeft voor mij een intuïtieve brief geschreven. Zo raak, zo treffend! Echt iets waar ik mee verder kan. Dank je wel Karin Rossen, je bent een geweldige vrouw en er is werkelijk waar niets mis met je intuïtie.
-Mark van Steen 25-6-2018

Karin schreef een intuïtieve brief voor me. Ik had geen idee wat te verwachten. Pfoeh, wat kwam die brief binnen zeg. Ze schreef over iets wat ik eigenlijk al lang doe, maar waarvan ik de waarde niet helemaal correct inschatte. Ze zette met de brief een belangrijk onderdeel van mijn leven dus in het licht. Nu kan ik me daar beter op afstemmen.
Dank je wel Karin.

– Syl Smit

Nadat we behoorlijk klem liepen met onze zoon qua school en begeleiding hebben we hulp gezocht bij Karin. In een goed uur wist ze ons inzichten te geven over zijn denken en blokkades. Dat hij een beelddenker is, dat hij heel snel kon denken, maar ook dat hij zich daardoor vaak niet begrepen voelde. En dat zijn streven naar perfectie hem in de weg zat. Het fluisteren heeft ons heel erg geholpen bij de keuzes die we daarna gemaakt hebben.
– Sjaak Groenewoud 3-5-2018

Afgelopen woensdag heeft Karin een fluistersessie gedaan met ons zoontje Morris van anderhalf. Via haar heeft hij ons heel veel duidelijk gemaakt en verteld, met handvaten en tips om er ook echt mee aan de slag te kunnen. Tijdens de sessie kwam ook hele grappige en onverwachte informatie door. Heel waardevol!
Twee nachten na de sessie heeft Karin Morris op afstand gemagnetiseerd voor een betere nachtrust. Sinds donderdag merk ik dat Morris relaxter is, zich beter begrepen voelt en merk ik bij mezelf ook meer rust omdat hij zo relaxed is. Ik kan iedereen een sessie met Karin aanraden!!!!

-Irene Balidizzone 2-6-2018

Wat een bijzondere ervaring om naar jou te mogen luisteren. Zo fijn dat je me kunt vertellen wat er in de hoofden van de kinderen omgaat, zonder dat ik je ook maar iets hoef te vertellen. En erg blij met de tips die je me hebt gegeven.
– Mariëlle. 4-2-2018.

Bedankt om me op weg te hebben geholpen en super fijn dat je je talent gebruikt om mensen te helpen. Erg speciaal, mag je trots op zijn.
– Sandy. 9-5-2017

Ik wil je nog even bedanken voor vanochtend. Knap dat jij alles over mijn kinderen wist te vertellen met behulp van een foto. Ik vond het heel bijzonder. Bedankt. – Moeder met gezin van 4 kinderen. 22-3-2016.